ITR Online

Tilbage

Fremtidens IT-løsning til boligadministration

Brugervenlighed, teknologi og funktionalitet helt i front med ITR Online får du og din organisation mulighed for at koncentrere jer om administration af lejemål og alt det kedelige omkring IT systemet tager vi os af.

Kort om ITR Online
Teknologien omkring datalinier har gjort at det med fordel kan lade sig gøre at overlade arbejdet omkring administration af server m.m. til ITR Data A/S.
Priserne på f.eks ADSL-linier er i dag på et leje som gør det attraktivt såvel økonomisk som funktionelt.

ITR Online er baseret på en teknologi, hvor selve programafviklingen foregår på serveren (som er placeret hos ITR Data), og den enkelte arbejdsplads modtager og videresender - via Internettet - kun billeder og musse klik og tastatur indtastninger.

Arbejde hvor som helst:
ITR Online gør det muligt at arbejde på systemet fra alle arbejdspladser som har adgang til Internettet. D.v.s. at du kan nå administrations programmet fra f.eks.en hjemmearbejdsplads eller sommerhuset.


Revisor og andre externe kan få tildelt en adgang og kan meget nemt koble sig på den enkelte kundes system.

Sikkerhed:
ITR’s servere er naturligvis placeret i et rum hvor der kun er adgang for ITR’s personale, med alarm og indbruds sikret på alle måder. For at få adgang til systemet, skal der naturligvis bruges adgangskode og password.

Fast pris:
Med ITR Online bliver omkostningen til IT forudseelige. Priserne er udelukkende baseret på antal brugere, og er en fast månedlig ydelse pr. bruger. Herudover kommer naturligvis omkostninger til program- og hotlineabonnement.

Fordele:

  • Ingen administration af server
  • Ingen backup opgaver
  • Ingen programopdatering
  • Ingen virusopdatering på server
  • Kan arbejde externt (alle steder hvor der er internetopkobling.)
  • Kendte omkostniger, da omkostningen er beregnet udfra hvormange arbejdspladser som skal være på systemet.
  • Ingen start investering

Referencer

Her er et udvalg af vores referencer: