Hjemmesider

Tilbage
  • Design & layout af websider
  • Oprettelse af domæne og webhotel
  • Opsætning af CMS

 

 

Design af websiden:

Vi lægger vægt på et overskueligt, brugervenligt design. Hvis der allerede eksisterer en fastlagt grafisk profil, kan websidens grafiske layout designes, så den matcher denne. Siden opbygges i tæt kontakt med kunden og udfra dennes ønsker. Har du/I specielle idéer eller ubesvarede spørgsmål, er vi behjælpelig med råd om hvad der er teknisk muligt, og hvad der vil være spild af tid og penge at gå videre med.

 

CMS - Content Management System:

Hvis du selv ønsker at kunne ændre i sidens indhold kan siden sættes op med et CMS-system. Dette er et online system hvor du direkte fra din webbrowser kan redigere i sidens indhold, uden at du behøver at kunne programmere eller have store tekniske færdigheder. Når vi opsætter et CMS-system fokuserer vi på at det skal være overskueligt og nemt at bruge. Vi skræddersyer derfor CMS-systemet til hjemmesiden, ud fra hvad du som kunde har af behov og kompetencer. Dette gør at du undgår unødvendige og forvirrende funktioner der er i de fleste andre standard CMS-systemer.

 

Har du en eksisterende statisk hjemmeside giver vi gerne et tilbud på at opsætte et CMS til denne så du selv kan rette i sidens indhold.

(CMS-systemet bliver opsat via PHP og med en MySQL database.)

 

Udbygning og opdatering:

Tilføjelser, rettelser eller videreudvikling af eksisterende hjemmesider. Vi giver gerne et tilbud på små ændringer, eller hvis jeres webside på anden måde trænger til en opdatering.


Eksempler på hjemmesider vi har lavet:

Boligselskabet Langeland

Frederikssund Andelsbolig Forening